Nogle kendte detaljer om online -apotek – verdensomspændende – Statista markedsprognose

Nogle kendte detaljer om online -apotek – verdensomspændende – Statista markedsprognose

IndholdsfortegnelseSådan beskytter du dig mod online -apoteksvindel kan være sjovt for alleDen største guide til, hvorfor e-handel kan være fremtiden for apoteker

Billede har du nogensinde før lokket til at købe dine medicin fra en på internet -apoteket eller et andet websted? Nogle lægemiddelinternets websteder kører legitimt og giver bekvemmelighed, personligt privatliv, udgiftsfinansielle besparelser og beskytter også for at købe medicin.

Mad og også lægemiddeladministration advarer om, at der er adskillige risikable online stofbutikker, der hævder at sælge receptpligtige medicin til dybt reducerede satser, ofte uden at kræve en recept. Disse internetbaserede stofbutikker sælger normalt ikke godkendt, forfalskede eller på anden. Mange risikable online stofbutikker bruger falske “butikker” til at efterligne certificerede stofbutikker eller for at få dig til at antage, at deres medicin kommer fra lande med høje sikkerhedsstandarder.

Disse medicin er måske falske, endte eller på anden måde risikabelt for dig såvel som dine familiemedlemmer. Hvordan kan du informere, om et online-apotek drives legitimt?

Er ikke akkrediteret i U.S. såvel som af dit statslige apotek. Har ikke en kvalificeret farmaceut på personale til at besvare dine bekymringer. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får på dit normale apotek eller ankommer i emballage, der er brudt, skadet, på et internationalt sprog, har ingen udløbsdato eller er afsluttet.

Gebyr dig for varer, du aldrig nogensinde har fået eller modtaget. Giv ikke klar skriftlig beskyttelse af dine personlige og økonomiske detaljer. Tilby dine oplysninger til andre websteder. Disse stofbutikker tilbyder normalt medicin, der kan være farlige, fordi de måske: har alt for meget eller så godt lidt af den aktive ingrediens, du har brug for til at behandle din sygdom eller tilstand.

Medtag de forkerte komponenter eller andre skadelige stoffer. Den energiske komponent i et accepteret medicin er det, der gør medicinen pålidelig for den sygdom eller tilstand, den er planlagt at håndtere. Hvis en medicin har ukendte aktive komponenter, kan det muligvis stoppe med at arbejde for at have den udpegede effekt, kan have en uforudset interaktion med forskellige andre lægemidler, du tager, kan forårsage farlige negative effekter eller kan udløse anden betydelig sygdom, såsom alvorlige allergier.

En partisk oversigt over at købe medicin online

Der er metoder, du kan identificere et sikkert online -apotek. Disse apoteker: kræver konstant en medicinsk professionel recept. Er certificeret med et statligt bestyrelse for apotek.

At få medicin Håndkøbsmedicin online ser ud til at være praktisk og også økonomisk, men alligevel kan du sætte dit helbred i fare. Mens der er legitime online medicinalbutikker, er der desuden nogle, der muligvis kører ulovligt. Nogle apoteksteder kan se pålidelige ud, når de ikke er. Det er vigtigt at konstant undersøge at sikre, at et online apotek er hæderligt.

74% af de canadiske steder kildemedicin fra uden for Canada. Hvis du erhverver medicin fra et vildledende online -apotek, placerer du muligvis dit helbred og wellness i fare: Du ender muligvis med en medicin, der inkluderer forkerte eller skadelige aktive ingredienser eller ingen medicinske komponenter overhovedet. Din tilstand forbliver nøjagtigt den samme, eller du kan blive værre.

Leave a Reply

%d