De 25-seconden truc voor 15.2 Basisconcepten van het beheren van medicijnen

De 25-seconden truc voor 15.2 Basisconcepten van het beheren van medicijnen

InhoudsopgaveSoorten bloeddrukmedicijnen dingen die u moet pillen-pharm.com weten voordat u kooptEnkele ideeën over het invullen van een recept (verstrekken)

Druggidsen zijn papieren hand -outs die veel voorgeschreven medicijnen bevatten. De gidsen behandelen concerten die specifiek zijn voor specifieke medicijnen en ook drugscursus, en ze hebben door de FDA goedgekeurde info help individuen om ernstige bijwerkingen te voorkomen. FDA roept op dat medicatie-gidsen worden vrijgegeven met bepaalde perse medicijnen en organische items wanneer het bureau vaststelt dat: specifieke informatie nodig is Toop ma jor ongunstige effecten persoon besluitvorming moet worden onderworpen aan info met betrekking tot een erkende belangrijke negatieve effecten met een product, Of persoon adcherentie naar aanwijzingen voor het gebruik van een item zijn nodig voor de prestaties ervan.

U kunt ook drugsgidsen vinden met behulp van de drugs@FDA!.?.! En ook de FDALabel -databases.

Als gevolg van vijandig geautomatiseerd schrapen van evenals E, CFR.GOV, programmatische toegang tot deze websites is beperkt tot toegang tot Oour aanzienlijke programmeur -API’s. Als u een menselijke klant bent die dit bericht ontvangt, kunnen we uw IP -adres opnemen voor een verzameling IP’s die toegang hebben tot Federal, Register. Gov & E, CFR.overheid; Voltooi de Captcha (Robot Test) hieronder vermeld als klik op “Draag toegankelijk”.

Een officiële site van de federale regering van de VS. Als u een grotere IP -variëteit wilt aanvragen, wordt de initiële aanvraagtoegang toegang tot voor uw huidige IP en gebruik je de knop “Site Comment” gevonden om het verzoek te maken.

Een onderzoeksstudie uitgebracht in 2013 External Symbol vindt een patiëntgericht label veel beter in vermijdingen van Gouning Beond de maximale dosis in 1 dag, gecompteerd naar een BAS IC-tag. De patiëntgerichte tag heeft verschillende doseringsfouten niet aanzienlijk geminimaliseerd, zoals het nemen van grotere 2 tabletten tegelijk en minder wachten tussen doseringen.

De belangrijkste principes van hoe de kosten voor geneesmiddelen op recept in de Verenigde Staten …

Overlappende energetische ingredens door, door talloze drugs geplaatst kinderen in gevaar voor overdosis. Een REVEEWEWEXternal Symbol 2012 van 200 best verkopende pediatrische tandheelkundige vloeistof niet-prescriptiemedicijnen ontdekten dat labeling variabel was en in een formaat schade Ouder en ruciale geneeskunde info, bestaande uit actieve ingrediënteninformatie en doseringsrichtlijnen.

De meeste items bevatten aanwijzingen in het grafiektype, terwijl een paar items de richting van de applicatierichting in pictografische soort hebben gedeeld., Minder dan 50% van de personen van het Ephasis -team meldden consequent onderzoek van productlabelinformatie.

Bovendien gaven individuen een voorkeur aan voor een pictogram als phrassing voor maximale doses op de dagdagdag. Gezondheidszorgspecialisten evenals medicijnlabels SHOUP Leveringsstoffen met duidelijke instructies over hoe ze hun medicatie correct kunnen innemen. Medicatie -instructies zijn meestal een van de meest concrete, regelmatig gemaakt van bron van info -patiënten over het juiste medicijngebruik.

Een aantal onderzoeken onderzoekt precies hoe het begrip van de patranten van veilig en geschikt drugsgebruik verbetert. Patiëntenvoorkeuren voor hoe ideaal om te laten zien dat de persoonsgeneeskunde -informatie (PMI) werd geanalyseerd in een onderzoek gepubliceerd in 2014 External icoon. PMI -hand -outs zijn bedoeld om alle klanten te helpen essentiële informatie over hun voorgeschreven medicatie te begrijpen. Deelnemers in interviews op on-on-on-on-on-on-on-on-on-op merkten hun voorkeur op voor gloednieuwe PMI-handouts-overzichten of informatie over klantgeneeskunde.

Nog een studie uit 2014 analyseerde 48 cliëntgeneeskunde folders op hartconditie en ook vriendelijke 2 diabetische problemen om relevante info te herkennen oudere volwassenen. Onderzoekers ontdekten dat de meerderheid van de producten credo was op een hoog leesniveau en de lettertype -dimensie op de meeste materialen en weinig voor het gemak van gemak van gemak.

Leave a Reply

%d bloggers like this: